2016年8月30日 星期二

Go Radar Tweak


Cydia source: http://apt.so/cctseng
Name: goRadarPatch

Version 1.2.0(201609):




  • Use km/m for Taiwan/HK/Japan for distance in Scan/Map.
  • 掃描頁面的距離改為公制(for Taiwan/HK/Japan only)。
  • 地圖頁面的距離改為公制(for Taiwan/HK/Japan only)。
Version 1.1.0(20160831):
  • Add show localized Pokemon names(Support Taiwan, HongKong and Japan).
  • 增加可以顯示當地寶可夢名稱(支援台灣,香港與日本)。
This is a tweak to let GoRadar app show the real pokemon images rather than the shadow images.

這個插件可以讓GoRadar顯示正常的寶可夢圖片,而不是單色圖片。